#
#

Perustava Elementti Oy


Vuodesta 1994 Lammin Asennustaito Oy on valmistanut erilaisia rakentamiseen liittyviä, laadukkaita betonituotteita. Meiltä omalta tehtaalta elementteinä anturat, sokkelit, pilarit, palkit, seinä- ja väliseinä- ja laattaelementit. Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan mm. laiturielementtejä, erilaisia painoja yms.

Lammin Asennustaidon nimi on muuttunut 5.4.2018 Perustava Elementti Oy:ksi. Aputoiminimenä käytämme jatkossa Lammin Asennustaitoa ja Lammihallia.

Kokonaisvaltainen toimintamme

Kokonaisvaltaiseen toimintaamme kuuluvat betonielementtien ja erityyppisten hallien asennustyöt / osa-asennukset. Mietimme asiakkaan tarpeen mukaan edullisimman halliratkaisun / runkovaihtoehdon.
Meiltä hallirungot betonista, teräksestä tai liimapuusta. Suoritamme halliasennukset osa-asennuksina tai avaimet käteen -periaatteella vankalla ammattitaidolla ja sovitulla aikataululla. Meiltä saatte myös suunnitteluapua ja valmiita ehdotuksia.

Sertifiointi

Yrityksellämme on Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä tuotesertifikaatti, sekä CE- ja FI merkintäoikeus betonituotteille. Pasi Ahosella 1. luokan betonityönjohtajan, sekä valmisbetonityönjohtajan pätevyys.

LUE UUSIN ESITTEEMME »

Ota meihin yhteyttä