#
#

Vahvaa kokonaispalvelua yhteistyöllä

Weckman Steel Oy ja Perustava Elementti Oy aloittavat strategisen yhteistyön energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten hallien toimittamiseksi.


Weckman Steel tunnetaan kotimaisista ja huippulaadukkaista teräskatteistaan, teräsrakenteisista halleista sekä traktorin perävaunuista. Perustava taas on tullut tunnetuksi valtakunnallisena perustusurakoitsijana ja betonituotteiden ammattilaisena, joka on laajentanut tuotevalikoimaansa geopalveluista aina betonielementteihin ja kokonaisiin betonirunkoihin asti.

Nyt Weckman Steel ja Perustava Oy:n tytäryhtiö Perustava Elementti Oy allekirjoittivat sopimuksen, missä partnerit yhdistävät voimansa ja alkavat kaupallistamaan teollisuuteen ja maatalouteen suunnattuja tiloja. Tällöin teräsrakentamisesta huolehtii Weckman ja betoniosaamisesta Perustava. Myös hallien pystytys tulee olemaan mukana palvelukokonaisuudessa.

Toimitila- ja halliliiketoiminta on ollut tärkeä liiketoiminta-alue Perustava Elementille yrityksen alkuajoista saakka. Oman hallimallistomme lisäksi, olemme historiassa toimittaneet paljonkin Weckmanin halleja ja niihin perustuksia. Nyt on aika kokeilla yhteistyön voimaa isommassa mittakaavassa ja katsoa, mihin saakka meidän strateginen partneruus voi yltää”, toteaa Perustava Elementin toimitusjohtaja Sampo Jäntti.

Meille tämä projekti on osana kasvustrategiaamme, jonka lanseerasimme jo vuosi sitten", tuumaa Weckman Steelin toimitusjohtaja Juha Simola. ” Olemme toimineet teräsrakenteiden tekijänä jo vuosia, mutta halusimme lisätä asiakaslisäarvoa laajentamalla kokonaisuutta, jotta asiakas saa tarvittaessa avaimet käteen toimituksen. Nyt Perustavan kautta löysimme tähän osaavan ja laadukkaan kumppanin. Olemmehan molemmat Suomessa johtavia omalla alallamme.”, päättää Weckman Steelin toimitusjohtaja Juha Simola.

Lisätietoja:

Juha Simola
Toimitusjohtaja, Weckman Steel Oy
juha.simola@weckmansteel.fi
puh: 040 187 7765
www.weckmansteel.fi

Sampo Jäntti
Toimitusjohtaja, Perustava Elementti Oy
sampo.jantti@perustava.fi
puh: 040 830 7944
www.perustavaelementti.fi

Perustava Elementti on erikoistunut laadukkaiden betonituotteiden valmistamiseen rakennusteollisuuteen. Yritys on perustettu vuonna 1994 Lammin asennustaito nimellä. Se liittyi osaksi Perustavaa vuonna 2018. Perustava Elementti työllistää tällä hetkellä noin 40 rakennusalan ammattilaista.

Palveluihimme kuuluvat betonielementtien valmistus ja erityyppisten hallien, toimitilojen ja betonirunkojen asennustyöt. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Uutiset
12.11.2020 klo 12.20
Haemme betonielementtien valmistukseen työntekijöitä tehtaallemme Lammille. Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti muottien purusta, muottien rakentamisesta,…
20.10.2020 klo 8.00
Weckman Steel Oy ja Perustava Elementti Oy aloittavat strategisen yhteistyön energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten hallien toimittamiseksi.
7.8.2020 klo 15.56
Haemme ahkeria ja oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä pääasiassa Etelä-Suomessa sijaitseville työmaille. Työ sisältää teollisuushallien, toimitilojen ja…
7.8.2020 klo 12.56
Haemme betonimylläriä betonielementtitehtaalle Lammille. Tämä voi olla sinun paikkasi, jos sinulla on kokemusta betonin valmistuksesta, olet järjestelmällinen…
28.4.2020 klo 10.42
Vuodesta 2013 saakka Perustavan myynnissä ja sen vetovastuussakin toiminut Hannu Kalliokoski aloittaa Perustava Elementin myyntipäällikkönä 1.5.2020 alkaen.…