#
#

Koronavirustiedote Perustava Elementin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Valmiuslaki otettaneen Suomessa käyttöön lähipäivinä. Hallitus kertoi eilen lukuisista uusista toimenpiteistä viruksen leviämisen hidastamiseksi.


Perustava Elementin toimituksiin koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehdyt toimet eivät ole vaikuttaneet, ainakaan toistaiseksi. Tuotannossa työt etenevät normaalisti.

Seuraamme pandemian vaikutuksia yhteistyössä rakennusalan kumppaneiden, työterveyshuollon sekä viranomaisten kanssa. Tiedotamme mahdollisista vaikutuksista erikseen.

Vaikutukset Perustava Elementin toimituksiin

Tämänhetkisten tietojen perusteella käyttämiemme raaka-aineiden ja materiaalien saatavuudessa ei ole odotettavissa lähiajalla ongelmia. Tulevaisuutta on vaikea ennustaa pidemmälle kevääseen. Taudin leviäminen Suomessa ja maailmalla saattavat hidastaa mm. materiaalien saatavuutta ja siten vaikuttaa työmaiden aloituksiin tulevaisuudessa.

”Tavoitteenamme on suunnitella ja toimittaa kaikki tilaukset työmaille sopimusten mukaisesti. Mahdollisissa poikkeustilanteissa noudatamme sovittuja ehtoja ja tiedotamme muutoksista nopeasti”, sanoo Perustava Elementti Oy:n tuotantopäällikkö Jussi Ulvinen ja jatkaa: "Lupaamme olla asiakkaisiin hyvissä ajoin yhteydessä, mikäli toimitukset uhkaavat viivästyä.”

Koronavirukseen liittyvät rajoitukset Perustava Elementillä

Ihmisläheisyys ja työntekijöiden turvallisuus ovat tärkeitä Perustava Elementille. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi noudatamme viranomaisten ja työterveyshuollon ohjeiden lisäksi seuraavia ohjeita:

  • Hygieniatasoa on nostettu ja henkilöstöä ohjeistetaan koko ajan.
  • Toimihenkilöt työskentelevät mahdollisuuksien mukaan kotoa käsin.
  • Kaikki sisäiset ja ulkoiset palaverit pidetään lähtökohtaisesti etänä.
  • Keväälle suunnitellut henkilöstön tyhy-päivät siirretään.


Julkaistu 18.3.2020