#
#

NIMITYSUUTINEN

Hannu Kalliokoski siirtyy vetämään Perustava Elementin myyntiä

Vuodesta 2013 lähtien Perustavan myynnissä toiminut Hannu Kalliokoski aloittaa Perustava Elementin myyntipäällikkönä 1.5.2020 alkaen. Viimeisimpänä Kalliokoski on ollut mukana käynnistämässä Vantaan yksikköä myynnin osalta.

Konsernin sisäisellä siirrolla vahvistetaan yritysten keskinäistä yhteistyötä sekä kasvatetaan Perustava Elementin markkina-asemaa tarjoamalla asiakkaille laajempia kokonaisuuksia kuten betonirunkoja suunniteltuna ja asennettuna. Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen kommentoi nimitystä seuraavasti:

"Hannu on ollut osa Perustavan tarinaa jo seitsemän vuoden ajan. Hän jos kuka tuntee asiakkaiden tarpeet sekä Perustavan tarjoamat tuotteet ja palvelut. Hannu pystyy omalla toiminnallaan auttamaan Elementtiä eritoten uusasiakashankinnalla ja aktiivisella myynnillä."

Perustava Elementti saa laadukkaiden betonituotteiden myyntiin kokeneen myynnin moniosaajan. Hyvä myyjä on aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tämän hankkeesta. Lisäksi hän ymmärtää toteutuksen tekniset reunaehdot, uskaltaa kyseenalaistaa totuttuja tapoja ja osaa tarjota kustannuksiltaan järkevämpiä vaihtoehtoja. Uutta tehtävää Hannu Kalliokoski lähestyy innolla ja suurella mielenkiinnolla.

"Myynti on yksilölaji, mutta yksittäinen myyjä on juuri niin vahva mitä taustan tuki ja tiimi sille on. Minulla on luottavainen olo uuteen tehtävään ryhtyessä, sillä Perustava Elementille on kertynyt vahvaa osaamista vuosien aikana betonielementtien liittyen. Tätä osaamista hyödyntäen pystyn palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla."

Lisätiedot:

Markku Nenonen, toimitusjohtaja, Perustava Oy
p. 044 361 2499

Hannu Kalliokoski, myyntipäällikkö, Perustava Elementti Oy
p. 040 554 3107

Hannu Kalliokoski

  • 45-vuotias perheenisä Nurmijärven Lepsämästä
  • Työskennellyt myynnin parissa vuodesta 2003 lähtien
  • Vahva osaaminen rakentamisesta
  • Harrastaa luonnossa liikkumista ja retkeilyä